VALİ BABA SULAKYURT'TA

Tarih 09 Haziran 2014, 12:24 Editör

Kırıkkale Valisi Ali KOLAT ve İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR Sulakyurt'a gelerek belediye başkanı İsmail BİLDİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali KOLAT, Sulakyurt ziyareti sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"30 Mart Mahalli seçimleri sonrasında yeni seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanımızın göreve gelmesinin ardından ilçede güzel çalışmalar başlatmışlar. Belediyemizin yapacağı çalışmalara bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İlçelemizde yapılan çalışmalar sayesinde göç veren yerlerin tekrar eski canlılığına kavuşmasını arzu ediyoruz. Çalışan insanımıza her zaman için ekmek vardır. Yapılan çalışmalar ve yatırımlar sayesinde yörelerimiz daha da yaşanabilir hale gelecektir. Bizim de amacımız ve ümidimiz bu yönde."

Belediye Başkanı İsmail BİLDİK 'de Valimizin ve İl  Emniyet Müdürünün İlçemize yaptığı ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yaptığı çalışmalar hakkında geniş bilgi verdi.

Vali KOLAT, ilçe ziyaretlerinde ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek bir süre sohbet etti, sorunları dinledi