ANASAYFA HABER ARA FOTO GALER? V?DEOLAR ANKETLER S?TENE EKLE ?LET???M

Sayın Vailimiz İlçemizi Ziyaret etti

Tarih 05 Nisan 2016, 21:53 Edit?r

Sayın Kırıkkale Valimiz Ali Kolat ve beraberinde protokol üyeleri ile birlikte ilçemizi ziyaret etti. Sayın Valimize Belediye BAşkanımız İsmail Bildik eşlik etti.

Bu haber 1956 defa okunmu?tur.

Ziyaretler

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret Belediye Başkanımız İsmail Bildik İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feramuz ÜSTÜN beyi ziyaret etti.

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk çeşitli ziyaret ve incelemler için geldiği ilçemizde Belediye Başkanımızı...

GALER�

Detayl? bilgi i?in resmin ?zerine t?klay?n.

EN �OK OKUNANLAR

Geli�mi� Arama