İlçemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Tarih 23 Nisan 2016, 22:53 Editör

Sulakyurt İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan programa, Kaymakam Fikret Dağ, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin kurum müdürleri, örenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Dağ, ve beraberindeki protokol üyeleri halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaymakamımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili konuşma yaptı. Programa katılan öğrenciler de günün anlam ve önemi ile ilgili çeşitli şiir ve kompozisyonlar okunmasının ardından ilköğretim ve anasınıfı öğrencileri üzerlerindeki değişik renklerdeki kıyafetleriyle bayrama özel gösteriler ve etkinlikler yaptı.

İlçe genelinde çeşitli yarışmalara dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardından ilk ve ortaokul öğrencilerine Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 8 bisiklet dağıtımı yapıldı.

Bu haber 1920 defa okunmuştur.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi

İlçemizde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından “Anneler Günü” münasebetiyle program düzenlendi. Programa ilçed...

İlçemizde aşure etkinliği