Vatandaşlarımız tapu sevinci

Tarih 06 Haziran 2016, 02:14 Editör

İlçemizde yıllardır Belediye hissesi olduğundan tapularını alamayanlar yapılan çalışmalar sonucunda dağıtılmaya başlandı. Başkanımz İsmail Bildik tapularını alan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.