Ramazan hazırlıklarımız tamamlandı

Tarih 07 Haziran 2016, 23:33 Editör

Ramazan ayı hazırlıklarımız çok şükür tamam. Çadırlarımız kuruldu, aşevi ekibi tamam , evlere yemek dağıtımı için sefer taslarımız araç ve ekip tamam, tüm hemşehrilerimizi duaya ortak olmaya ve dualara katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Allah Kabul etsin.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.