Sulakyurt'ta Ramazan bereketi

Tarih 13 Haziran 2016, 21:42 Editör

Sulakyurtlular Belediye tarafından kurulan iftar çadırında buluşuyor. İlçe meydanına kurulan çadırda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız İsmail Bildik, rahmet ve bereket ayı içerisinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde iftar yapmadan memnuniyet duyduğunu söyledi.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.