Sulakyurt'ta Ramazan bereketi

Tarih 13 Haziran 2016, 21:42 Editör

Sulakyurtlular Belediye tarafından kurulan iftar çadırında buluşuyor. İlçe meydanına kurulan çadırda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız İsmail Bildik, rahmet ve bereket ayı içerisinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde iftar yapmadan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı