İlçemize hizmet etmek bana huzur veriyor

Tarih 11 Temmuz 2016, 10:07 Editör

Kırıkkale´nin şirin ilçelerinden Sulakyurt´un en büyük eksiklerinden olan yönlendirme ve bilgilendirme tabelalarını bizzat kendi kontrolünde yerlerine yerleştirten Belediye Başkanı İsmail Bildik, Gece gündüz fark etmez, ne zaman ne vesileyle olursa olsun, Sulakyurt´a hizmet etmek bana mutluluk veriyor, huzur veriyor" dedi.

Kırıkkale´nin şirin ilçelerinden Sulakyurt´un en büyük eksiklerinden olan yönlendirme ve bilgilendirme tabelalarını bizzat kendi kontrolünde yerlerine yerleştirten Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Gece gündüz fark etmez, ne zaman ne vesileyle olursa olsun, Sulakyurt´a hizmet etmek bana mutluluk veriyor, huzur veriyor” dedi.

SULAKYURT, GÖZDEN DE GÖNÜLDEN DE IRAKTI

Sulakyurt´un bugüne kadar “gözden ırak, gönülden ırak” bir ilçe olduğunu kaydeden Bildik, “Göreve geldiğimiz günden beri Sulakyurt´umuzu bu makûs talihinden kurtarmak için gecemizi gündüzümüze kattık, çalışıyoruz. Önce Allah´ın rızasını sonra da halkımızın takdirini kazanmak en büyük dileğimizdir. İnşallah emeklerimiz zayii olmaz ve gelişen, güzelleşen, halkımızın hak ettiği seviyelere gelen, özlenen Sulakyurt bizim eserimiz olur” diye konuştu.

TABELALAR BÜYÜK EKSİKLİKTİ

Yön ve yer gösteren tabelaların ilçede önemli bir eksiklik olduğunun altını çizen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Yol ve kilit parke çalışmalarımızın ardından şimdi de tabela çalışmalarına başladık. İlçemize dışarıdan gelen misafirlerimizin yer ve yönlerini kolaylıkla bulabilmeleri, ayrıca ilçemizin görsel güzelliğine katkıda bulunmak amacıyla tabela çalışmalarına hız verdik. En kısa zamanda ilçemizin önemli mekân ve yolları tabelalarla donatılmış olacak” şeklinde konuştu.