Saran Group'tan ilçemize destek

Tarih 18 Ağustos 2016, 00:06 Editör

Saran Group, Sulakyurt ilçesinde yaptırdığı spor salonuna, hain darbe girişimi sırasında kahramanca şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini vermeyi kararlaştırdı. Konuyla ilgili Halisdemir ailesiyle de görüşüldü ve gerekli izinler alındı. Spor salonunun açılışı da yine çok özel bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "Sayın Sadettin Saran Beye saygıdeğer hemşehrim Sizlere ilçe olarak minnettarız. 60 yıllık ilçemize şimdiye kadar sizden başkası böyle bir tesis edip sahip çıkmadı. Tüm Sulakyurtlu Hemşerilerim adına teşekkür eder saygılarımı sunarım." dedi.

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı