Başkanımız Bildik sorunları dinledi

Tarih 03 Eylül 2016, 23:51 Editör

Sulakyurt´ta düzenlenen ‘Halk Günlerinde´ Belediye Başkanı İsmail Bildik, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Sulakyurt Belediyesi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen ‘Halk Günü´ne Sulakyurtlu vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

BİLDİK TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, bu hafta düzenlenen halk günü ile yeniden ilçe halkı ve muhtarlar ile bir araya geldi. Halk Günü´ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Bildik, "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Bu buluşmalarımız daha kalabalık bir ortamda gerçekleşiyor. Halk buluşmasında, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını da ilgili birimlerimizle çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

BİZİM İÇİN HER GÜN HALK GÜNÜ

“Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel. Alan olarak büyük bir ilçe konumundayız ve mahallelerimizi karış karış dolaşıyoruz. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. İnsanlarımızın yolda, sokakta veya başka bir yerde bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için önemli bir çalışma oldu" dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Sulakyurt insanının mutluluğu için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Bildik, sözlerini şöyle sürdürdü:" Halk Günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz”

UYGULAMAMIZ DEVAM EDİYOR

“Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Sulakyurt Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece Halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Halk günü etkinliğine katılan ilçe halkı ise Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´e bu güzel uygulamadan dolayı teşekkür ettiler.