Belediyemize araç desteği

Tarih 05 Eylül 2016, 01:12 Editör

Bir kaç gün önce Müjdesini verdiğimiz hibe Mercedes Marka Sıfır kilometre Kamyonumuz (Çöp toplama aracımız) geldi. Araç filomuza katılmasına destek veren MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Başkanıma, MHP MDK Başkanı Av.Halil Öztürk Başkanıma ve Özellikle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Başkanıma ve Türkiye Belediyeler Birliğine Sulakyurt'lu Hemşehrilerim adına Çok ama Çok Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Bir hizmet daha ilçe halkının layık olduğu şekilde verilecek. Allah herkesin kalbine göre versin. Geçen yıl Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediyemize gönderilen ama sonrasında iptal edilerek başka bir Belediyeye gönderilip hakkımız gasp edildi, geçte olsa daha iyisi nasip oldu.

Hizmetlerimiz

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

İlçemiz daha da güzelleşecek

İlçemiz daha da güzelleşecek Sulakyurt Belediyesi olarak dere ıslah çalışmaları ile tespitler yapıldı.