Yunus Emre Camimiz Hizmete Girdi

Tarih 21 Ekim 2016, 22:26 Editör

Sulakyurt ilçemizde inşatı tamamlanan Yunus Emre Camii yapılan açılış töreninin ardından hizmete girdi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL BİLDİK, İLÇEMİZDE YENİ YAPILAN YUNUS EMRE CAMİNİN AÇILIŞINA KATILIMLARINDAN DOLAYI SAYIN VALİMİZ M.İLKER HAKTANKAÇMAZ'A, CAMİİ YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN ÖZELLİKLE RECEP YABAN VE EKİBİNE, İLÇEMİZ PROTOKOLÜNE, SULAKYURT'LU HEMŞEHRİLERİME, DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ... AYRICA İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALARIMIZ VE SORUNLARIMIZ HAKKINDA BİLGİ ALAN SAYIN VALİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.