Büyük önder Atatürk'ü anıyoruz

Tarih 10 Kasım 2016, 11:49 Editör

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Sulakyurt Çarşı Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öldüğü 09.05'te saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi.

Anma töreninde öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ile diğer etkinlikler yapıldı.

Düzenlenen törene Kaymakam Fikret Dağ, Belediye Başkanı İsmail Bildik, ile kurum yöneticileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Önemli Gün ve Haftalar

Muhtarlar Günü Mesajı

Muhtarlar Günü Mesajı Muhtarlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadın Günü

8 Mart Dünya Kadın Günü Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.