TÜRKMEN BEYİ DEVLET BAHÇELİ SULAKYURT'TA

Tarih 10 Ağustos 2014, 13:04 Editör

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ Sulakyurt ilçesine gelerek Belediye Başkanı İsmail BİLDİK'i makamında ziyaret etti. Daha sonra halka teşekkür konuşması yaptı.

BİLDİK EN İYİ HİZMETİ YAPACAK Bahçeli karşılamanın ardından Sulakyurt’a geçti 30 Mart yerel seçimlerinde Sulakyurt halkının en doğru kararı vererek İsmail Bildik’i seçtiğini belirtti. Bahçeli, “30 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale’de hediye edilen tek belediye Sulakyurt’tur teşekkür ve takdir için sizleri ziyarete geldik. MHP olarak göstermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyoruz, İlçe teşkilatımız yönetim kurulu üyeleri seçimde büyük bir gayret gösterdiler” diye konuştu. Bildik’in Sulakyurt’ta iç içe bir çalışma yapacağını belirten Bahçeli, “ Belediye meclis üyeleri ile birlikte Sulakyurt’a ki imkanları en iyi şekilde kullanacaklar. En iyi hizmeti yapacaklar aday olduğu dönemde bunu hissetim azimli bir başkan. şeklinde konuştu. Büyük İlgi Gördü Bahçeli, “Hepimizin bildiği gibi 2014 yılında yine bu meydanlarda bir gece vakti sizlerle görüşürken 3 siyasi olayla ülkemizin karşı karşıya kalacağını ifade etmiştim. Bunlardan bir tanesi Mahalli İdareler Seçimleriydi. Mahalli İdareler Seçimleri ufak tefek olayların dışında huzurlu, güvenli bir sonuçla 1395 Belediye Başkanları görevlerine başladı. 5 aydan buyana uygulamaya geçti. 30 Mahalli İdareler seçimlerinin hemen ardından Türkiye’nin gündemine Cumhurbaşkanlığı seçiminin geleceği ayrıca vurgulandı. Bahçeli Sulakyurt’ta büyük ilgi gördü.

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı