İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü

Tarih 25 Kasım 2016, 22:15 Editör

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Program kapsamında öğretmenlerimize yemek ikramında bulunuldu.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tarafından ilçemize yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu'nda bir araya gelen öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yemek verildi.
Programa, Belediye Başkanımız İsmail Bildik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram ve öğretmenler katıldı.
Başkanımız Bildik, bir toplumun inşasında öğretmenlerin büyük emeklerinin olduğunu belirterek, bu kıymetli görevi yürütenlerin her zaman baştacı olduğunu söyledi.
Öğretmenlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bildik, Belediye olarak eğitim camiasının hizmetinde olduklarını kaydetti.

Önemli Gün ve Haftalar

8 Mart Dünya Kadın Günü

8 Mart Dünya Kadın Günü Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

İlçemizde mezuniyet sevinci

İlçemizde mezuniyet sevinci Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlend...