10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Tarih 11 Ocak 2017, 17:51 Editör

Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kale Garden Restoran da gazetecilere eğlence düzenledi.

Düzenlenen eğlencede konuşan Başkan Bildik, “Basının olmadığı memleketlerde ilerleme olmaz. Basın doğruları yazmaz ise biz yanlışların peşinden gideriz” dedi.

GÖNÜLLERİ ALINMALI

Kale Garden Restoran da düzenlenen eğlencede basın mensupları ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, Başkan Bildik basın mensuplarına hediyeler verdi. Eğlencede konuşma yapan Belediye Başkanı Bildik, “Bugün burada Kırıkkalemizin basın mensuplarının gününü kutlamak istedik. Onlar ile bir arada beraber olmak istedik. Onların bu güzel günlerinde onlar ile yemek istedik ve küçük bir hediyemiz var. Basın mensuplarımızın gönlünü yılda bir seferde olsa almak istedik” şeklinde konuştu.

İÇLER ACISI

Birçok ilde görev yaptığını ve basın mensupları ile tanıştığını söyleyen Bildik, “Kırıkkalemizin basın mensupları maalesef ki içler açısı durumdalar. Çünkü Kırıkkale´de gazetecilere yeterli değer verilmiyor. Ben şahsım adına Sulakyurt Belediye Başkanı olarak elimden geldiği sürece destek vermeye çalışıyorum. Bende diyorum ki bundan sonraki 10 Ocaklarda kadrinizin kıymetinizin bilindiği, gerçekten emeğinizin hakkınızın alındığı inşallah daha güzel günler kutlarız. Bu benim yaptığımı diğer arkadaşlarımız da görür ve ileriki yıllarda örnek alırlar ve Ocak ayının 1´inden başlanıp 10 Ocak´a kadar kutlanır” ifadelerini kullandı.

DELİKANLI BASIN

Bildik, “Ben istiyorum ki delikanlı bir basın, doğruları yazan bir basın istiyorum. Basın basın olsun. Basının olmadığı memleketlerde ilerleme olmaz. Basın doğruları yazmaz ise biz yanlışların peşinden gideriz. İnsanlar yönünü bulmalı. Ben basını çok önemsiyorum. Basın doğruları yazdığı sürece Kırıkkale daha da ilerleyecek” dedi.