Emniyetten belediyemize plaket

Tarih 01 Şubat 2017, 12:13 Editör

İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Belediye Başkanımız İsmail Bildik'e plaket verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Belediye Başkanımız İsmail Bildik'e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik kendisine takdim edilen plaketten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta İlçe Emniyet Amiri Yasin İnam ve tüm emniyet mensuplarının her daim yanında olduğunu söyledi.

Hizmetlerimiz

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

İlçemiz daha da güzelleşecek

İlçemiz daha da güzelleşecek Sulakyurt Belediyesi olarak dere ıslah çalışmaları ile tespitler yapıldı.