İlçemiz daha da güzelleşecek

Tarih 25 Mart 2017, 00:38 Editör

Sulakyurt Belediyesi olarak dere ıslah çalışmaları ile tespitler yapıldı.

Sulakyurt ilçeimizde Belediye hizmetlerine bir yenisi daha eklendi. İlçemizden geçen derelerin temizliği, bakımları ve diğer ıslah çalışmaları ile ilgili tespitler yapıldı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "Baharın gelmesiyle birlikte Yoğun Çalışma temposu başlıyor. Allah'ım yardımcımız olsun. Sulu dere, Dere bağ, Sulakyurt çayı ıslah çalışmaları ve dere temizlikleri Belediyemiz ve DSİ tarafından programa alındı kısa sürede çalışmalara başlayacağız." dedi.

Hizmetlerimiz

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları

İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

Vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam ediyor

Vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam ediyor Sulakyurt ilçemizde cadde ve sokaklarımızda bakım onarım çalışmalarına başlandı.