İlçemizde çevre düzenleme çalışmaları

Tarih 29 Mart 2017, 20:26 Editör

Sulakyurt Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu tüm konularda çalışmaların söz verildiği sürede fazlasıyla yerine getirildiğini söyledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını belirten Bildik, "İlçemizde bulunan parkların, mezarlıkların ve kaldırımların bakım çalışmalarına başladık. Sulakyurt aile mezarlığının çevre düzenlemesiyle birlikte genişletme çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. İlçede genel bir temizlik çalışması yapıyoruz. Parklarımız İşkur personeli tarafından düzenlemeleri ve temizlikleri yapılıyor. Kış aylarında bozulan kaldırımlar ve yollarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımız geçen yıl tamamlanmıştı. Onların üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. İlçenin genel görünümüne katkı sağlayacak ağaçlandırma, çiçeklendirme ve parke döşeme çalışmaları da devam ediyor." dedi.

Çevre kirliliğini önlemeye yönelik önemli bir hizmeti daha başlattıklarını kaydeden Bildik, "Acil yapılması gereken işlerden biri de, ilçenin fosseptikleri dere yatağından baraja akıyordu. Bu kirliliği önlemek adına ilçede bir arıtma tesisi kurmamız gerektiği kararı alarak gerekli çalışmalarımızın ardından yer tahsisi yapılarak arıtmanın proje ihalesi yapıldı." diye konuştu.

Bildik, ilçede sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların bireysel olarak acı ve mutlu günlerinde her zaman yanlarında olduklarını sözlerine keldi.

Bu haber 1914 defa okunmuştur.

Hizmetlerimiz

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde su hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir.