İlçemizde mezuniyet sevinci

Tarih 25 Mayıs 2017, 18:14 Editör

Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Bildik geleceğimizin teminatı olan gençlerin en mutlu günlerinde yanlarında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Eğitime her zaman önem verdiklerini hatırlatan Bildik, "Mezun olan tüm öğrencilere hayatlarında başarılar diliyorum. Ben de bu okulun bir mezunu olarak sizlerle gurur duyuyorum. Bugün sizler sayesinde yaşadıklarımla 23 yıl önceki mezun olduğum günlerimi hatırladım. Sizler bundan sonra daha farklı tecrübeler yaşayacaksınız. Bu hayat yolunda mezuniyetiniz bir basamaktır. Daha birçok başarılara ulaşacaksınız. Mesleğiniz bundan böyle kolunuzda bir altın bilezik olacak. İnşallah güzel ülkemizin güzel yerlerinde görevler yapacaksınız. Yolunuz bahtınız açık olsun." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da, öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerin mesleklerini yapabilecekleri seviyeye yükseltildiğini söyledi.

Acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik bölümlerinden toplam 85 öğrencinin mezun olmayı hak ettiğini  belirten Bayram, "Bugün öğrencilerimizle birlikte en sevinçli ve mutlu günü yaşıyoruz. 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilerimiz elde etmiş oldukları başarılar sayesinde mezun olmayı hak ettiler. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında daha nice başarılar elde etmelerini temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimiz ülkemizin birçok yerinde görevlerini layıkıyla yapacaklarına onlarla daima gurur duyacağımı belirtmek isterim." dedi.

Program, diğer konuşmalar, bayrak ve flama teslimi, meslek andı, diplomaların dağıtılması ve kep fırlatma töreni ile Belediye Başkanı Bildik tarafından mezun olan öğrencilere ve velilere yemek ikramının ardından son buldu.

Önemli Gün ve Haftalar

8 Mart Dünya Kadın Günü

8 Mart Dünya Kadın Günü Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

23 Nisan Bayramı Coşkusu

23 Nisan Bayramı Coşkusu Sulakyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.