Zorluklardan Şampiyonluğa

Tarih 20 Temmuz 2017, 21:12 Editör

Yaşanan olumsuzluklara rağmen Kırıkkale Amatör 2. Küme'de şampiyon olan Sulakyurt Belediyesi Gençlik ve Spor, yetkililerden yardım bekliyor.

Sulakyurt Belediyesi Gençlik ve Spor, ilçede bulunan stadın koşullarının iyi olmamasından dolayı maçlarını farklı statlarda oynayarak şampiyon oldu.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkale Amatör 2. Küme'de namağlup şampiyon olduklarını belirterek, "Sulakyurt'un sahası içler acısı durumda. Allah korusun buraya keçi girse ayağını kırar. Ama maalesef biz Sulakyurt olarak bu yıl namağlup şampiyon olduk. Şampiyon takımın sahası böyle olmamalı. Bütün antrenmanlarımızı Kırıkkale Fikret Karabudak Stadında ve Ankara'da stat kiralayarak yaptık." diye konuştu.

Yetkililere seslenen Bildik, şunları kaydetti:

"Yetkililer bize destek olsun. Takımı olmayan ilçelerde dahi stat var. İlçelerimizin çok güzel statları var ama futbol takımları yok. Bugün Kırıkkale'de 11 belediye içerisinde iki belediyenin U19 ve U17 takımları var. Birisi Yahşihan Belediyesi diğeri ise biziz. Herkes spor yapacak genç ararken bizim gençlerimiz spor yapacak yer bulamıyor."

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.