8 Mart Dünya Kadın Günü

Tarih 08 Mart 2018, 16:09 Editör

Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında, “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Kadına uygulana şiddetin önlendiği, cinsiyet ayrımcılığının olmadığı ve kadınların yönetim kademelerinin her alanında yer aldığı, daha modern Türkiye inancımızla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız."

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde mezuniyet sevinci

İlçemizde mezuniyet sevinci Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlend...

23 Nisan Bayramı Coşkusu

23 Nisan Bayramı Coşkusu Sulakyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.