İlçemiz güllerle donatılıyor

Tarih 18 Nisan 2018, 11:22 Editör

Doğaya ve yeşile katkıları aralıksız devam eden Sulakyurt Belediyesi ekipleri tarafından yeşil alanlarda, merkezi alanlarda ve kavşaklarda bulunan orta refüjlerde gül dikimleri yapılıyor.

Sulakyurt Belediyesi tarafından ilçenin belirli alanlarına yerli gül, çınar, ıhlamur, mavi selvi ve meyve fidanları dikildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´in öncülüğünde ilçe halkının katkılarıyla fideler toprakla buluştu. Fide dikimine bizzat katılan ve kendi elleriyle fideleri toprakla buluşturan Başkan İsmail Bildik, bölgede ağaçsız alan bırakmaya kadar çalışmaların devam edeceğini söyledi.

DAHA ÇOK FİDAN DİKECEĞİZ

Başkan Bildik; çevreyi ot basmış halden çıkararak, cennet bahçesine benzer bir vaziyette gül bahçesine çevirdiklerini anlatarak, “Çevreyi, doğayı katletmeye, ormanları yok etmeye çalışanlara inat daha çok fidan dikeceğiz. Gelecek nesillere temiz bir çevre, yeşil bir Sulakyurt bırakmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER BİLDİK

Sulakyurt Belediyesi görevlilerinin eşliğinde Belediyenin verdiği fidanları toprakla buluşturan Sulakyurt sakinleri, hem fidan dikmenin hem de beraber olmanın keyfini yaşadılar. El birliğiyle diktikleri fidana can suyu vermeyi de ihmal etmeyen vatandaşlar, doğayla iç içe bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, İlçe Belediye Başkanı İsmail Bildik´e de teşekkür ettiler.