Başkanımızdan UMKE ekibine destek

Tarih 08 Kasım 2018, 23:41 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik UMKE ekibinin kampını ziyaret ederek bilgi aldı.

Kırıkkale Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) Sulakyurt ilçesinde eğitim ve tatbikat yaptı.
İlçemize bağlı Bülbülderesi mevkisinde oluşturulan ve 3 gün süren UMKE il kampına 27 gönüllü görevli katıldı.

Bu yıl 8'incisinin gerçekleştirildiği kampta, zorlu arazi koşullarında travmalı hastaya yaklaşım, göçük altı kurtarma ve KBRN eğitimleri gibi konularında tatbikatlar gerçekleştirildi. Bu eğitimlerin yanı sıra olağanüstü durumlarda acil toplanma ve timlere ayrılarak organize bir şekilde hareket etmek için görev dağılımı eğitimleri verilerek, UMKE sağlık gönüllülerinin her an afet durumuna hazır olması için çalışılmalar yapıldı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik de çalışmaları yakından takip etmek için kamp alanına giderek buradaki görevlilerden bilgi.

Kamp alanının hazırlanmasında UMKE ekibine destek veren Başkan Bildik, olağanüstü durumlarda insanı yeniden yaşama kavuşturmada büyük öneme sahip UMKE ekibine her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu Sulakyurt ilçesinde 19 Mayıs Bayramı coşkusu

İlçemizde ramazan bereketi

İlçemizde ramazan bereketi İlçemizde ramazan bereketi