24 Kasım Öğretmenler Günü

Tarih 24 Kasım 2018, 01:53 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkanımız yayımladığı yazılı mesajında, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır.

Öğretmenler, yapıcı ve özverili, çevreye güven ve inanç veren, içi insan sevgisiyle dolu kişilerdir.
Ögretmen, Doğan Güneşe Benzer. Etrafını Aydınlatarak Karanlıklara Meydan Okur.
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu veciz sözü tüm hakikatleri göz önüne sermektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir'
İnsanın insan olma vasfını ön plana çıkaran şey ise eğitim ve kültürdür.

Aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi öğretmenlerimizin bu özel gününde, öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş (İlkokul Öğretmenim Dursun ASIL) öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlık, esenlik temenni ediyor, görevine devam eden ve göreve yeni başlayan öğretmenlerimize üstün başarılar diliyor, gençlerimizin ve çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için gayret gösteren bütün öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler gününü kutluyorum"..
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.”

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu Sulakyurt ilçesinde 19 Mayıs Bayramı coşkusu

İlçemizde ramazan bereketi

İlçemizde ramazan bereketi İlçemizde ramazan bereketi