Belediye Başkanımızın Acı Günü

Tarih 21 Aralık 2014, 20:15 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, amcası Yüksel (Duran) Bildik'in vefatı dolayısıyla taziye mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, amcası Yüksel (Duran) Bildik'in vefatı dolayısıyla taziye mesaj yayınladı.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik taziye mesajında. "Amcam Yüksel (Duran) Bildik'in cenazesinde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve dostlarımaza çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Sağolun, var olun, Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.