Sayın Valimiz ilçemizi ziyaret etti

Tarih 04 Aralık 2018, 20:31 Editör

Sayın Valimiz Yunus SEZER ilçemizi ve Belediyemizi ziyaret ettiler.

Seçildiği günden beri yaptığı hizmetler hakkında Başkanımızdan brifing alan Valimiz ; Çalışmalarımızı takdirle karşılayarak ilçeye gerekli hizmetlerinden ötürü Başkanımız İsmail BİLDİK Bey'e teşekkürlerini bildirdi.

Belediye Başkanımıza her konuda destek olacağını bildiren Vali SEZER ; İlçemizde bulunan baraj sahasını gezerek, Başkanımızın baraja yapmayı planladığı tesisleri yerinde inceledi.

İlçemiz merkezinde bulunan gençliğe yönelik açılan müzik kursunu da ziyaret eden Valimiz ; Sosyal faaliyetleri içeren projelerin artırılması ve gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması hususunda talimat vererek ilçemizden ayrıldı.

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu

Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu Sulakyurt ilçesinde 19 Mayıs Bayramı coşkusu

İlçemizde ramazan bereketi

İlçemizde ramazan bereketi İlçemizde ramazan bereketi