Halkımız adına teşekkürler Sayın Öztürk

Tarih 08 Ocak 2019, 19:02 Editör

Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün ilçemiz halkına vermiş olduğu destek ve girişimlerinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün girişimleri ile Sulakyurt halkının kullanımı için cadde ve sokaklar ile park alanlarına çöp konteynerleri ve  oturaklar getirildi.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemize kazanımlarımız devam ediyor. Milletvekilimiz Halil Öztürk reisime ilçemize kazandırmış olduğu çöp konteynerler ve oturaklar için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun vekilimden. İlçemiz ve şahsım adına çok ama çok teşekkür ederim, Allah işini gücünü rast getirsin sayın vekilim.” dedi

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.