Sulakyurt Belediyemize Yeni Temizlik Aracı

Tarih 22 Ocak 2019, 22:55 Editör

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Halil Öztürk Sulakyurt Belediyesine sıfır kilometre yol ve çöp süpürme aracını hibe etti.

Kırıkkale Mhp Milletvekili ilimizde son sürat çalıştığı gibi ilçe belediyelerinde de son sürat çalışmaya sıkıntıları çözümlemeye devam ediyor. Sulakyurt Belediyesinin ihtiyacı olan çöp süpürme aracını teslim eden Öztürk Sulakyurt Belediyesine kazandırdığı 13.cü hibe oldu.

Bildik Teşekkür Etti

Sulakyurt’un çalışkan Belediye Başkanı İsmail Bildik Sulakyurt Belediyesine temizlik aracını kazandırdığı için Mhp Milletvekili Halil Öztürk’e teşekkürlerini sundu. Bildik teslim alınan araç ile toplamda  3 milyon TL’lik araç filosuna sahip olduklarını söyledi. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra daha güzel günlerin Sulakyurt’u beklediğini ifade etti.

İlçemize TOKİ konutları geliyor

İlçemize TOKİ konutları geliyor İlçemize TOKİ konutları geliyor