Nevruz Bayramı mesajı

Tarih 21 Mart 2019, 11:58 Editör

Belediye Başkanımız Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bildik mesajında, "Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı, baharın gelişi ve Türk kültürünü simgeleyen Nevruz Bayramı, Türk-İslam dünyasına ve insanlık âlemine, huzur, kardeşlik, beraberlik ve bolluk getirmesini temenni ediyorum. Yeni ve güzel günlerin, bereketin, mutluluğun ve şuurlu bir uyanışın aziz milletimizle beraber olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.