Mazbatasını alan Başkan Bildik görevine başladı

Tarih 05 Nisan 2019, 18:42 Editör

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, mazbatasını aldıktan sonra ilçedeki Belediye Başkanlığı görevine başladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarına göre Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) adaylığını koyarak seçimlere giren ve Sulakyurt halkı tarafından Belediye Başkanlığına tekrar layık görülen önceki Belediye Başkanı İsmail Bildik sonuçların açıklanmasının ardından yeniden seçilerek mazbatasını aldı.

Başkan Bildik, mazbatasını aldıktan sonra belediyedeki görevine başladı.

Coşkulu Sulakyurt halkı ile sevincini paylaşan Bildik, yaptığı açıklamada, Sulakyurt halkının kendisinin her zaman yanında olduğunu ve bundan sonraki süreçte de onları mahcup etmeyeceğini söyledi.

Kendisine verilen bu yetkinin çok önemli ve anlamlı değeri olduğunu aktaran Bildik, “Bundan sonraki çalışmalarımızda bu mazbatamız hizmete dönüşecektir. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bu belediye başkanın değil. Bu belediye Sulakyurt halkınındır. Bizi buraya taşıyan bu kutsal görevi veren kardeşlerimize vefamız var. Onlara ayrı bir borcumuz var. Her zaman yanımda olmanızı ve bana destek vermenizi arzu ediyorum. Buraya kadar görev sizindi. Aylardır benimle beraberdiniz. Yorulmadan çalıştınız. Benimle beraber mücadele ettiniz. Soğuk, sıcak demeden hep yanımda oldunuz. Bundan sonra vazife bizim. İlçemizde daha rahat bir yaşam olması için ve daha güzel bir Sulakyurt için ve daha yaşanabilir bir ilçe için gecemizi, gündüzümüze katarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Geçmiş 5 yılda nasıl hizmet edip başarı sağladıysak, bundan sonraki 5 yılda da ekibimizle beraber ve değerli Sulakyurt halkı ile beraber çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bize verilen bu yetkide sizlerin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bize güvenmeye devam edin. Halkıma hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.