Hep birlikte daha temiz bir Sulakyurt

Tarih 30 Nisan 2019, 13:30 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik ve belediye çalışanlarımız tarafından çevre temizliği yapıldı.

Başkanımız İsmail Bildik, daha temiz bir Sulakyurt için temiz çevre, temiz toplum anlayışı ile belediye çalışanları ile çevre temizliğine çıkarak ilçenin giriş ve çıkışındaki yol kenarlarında, park ve sosyal alanlardaki çöpler toplandı.

Çevreye atılan poşetleri ve diğer atıkları toplayan Başkanımız, “Bu ilçe hepimizin, bu yer yüzü tüm insanlığın. Doğanın güzelliklerinden istifade edebilmemiz için daha hassas olmamız gerekir. Yaşadığımız yerin temiz olmasını sağlamamız gerekir ki gençlerimizde de örnek olalım.” dedi.