Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Tarih 13 Mayıs 2019, 19:44 Editör

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli ili Pülümür ilçesi Maltepe vadisindeki operasyonda şehit düşen Kırıkkaleli Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Altunkaş, memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı

Bingöl’ün Kiğı ilçesi 1’inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli, Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Dikmen köyü nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş, Tunceli ili Pülümür ilçesi Maltepe vadisindeki operasyonda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düştü.

Şehidin naaşı Kırıkkale Merkez Nur Camisine getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altunkaş’ın naaşı, Kırıkkale Şehitliği’ne defnedildi.

Şehit Altunkaş, 7 yıldır asker olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Şehidin babası Yaşar, kardeşi Engincan Altunkaş güçlükle ayakta durabildi.

Şehidin eşi Özlem ve çocukları 5 yaşındaki Yaşar Siraç ve 8 yaşındaki Hüseyin Altunkaş, şehidin tabutunu öperek gözyaşı döktü.

Belediye Başkanımız da şehidimizin cenaze törenine katılarak şehit babasına ve diğer aile bireylerine taziyelerini iletti.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, “Türk milletinin başı sağolsun. Terör hiçbir zaman vatanımızı bölemeyecek. Bir tane vatan haini kalmayana dek mücadelemiz sürecektir.” dedi.

Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

Kınalı Keklikler Doğaya Salındı Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

İlçemizde yaralar sarılıyor

İlçemizde yaralar sarılıyor İlçemizde yaralar sarılıyor