İlçemizde ramazan bereketi

Tarih 13 Mayıs 2019, 19:50 Editör

İlçemizde ramazan bereketi

Ramazan ayı rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Tüm hemşehrilerimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da açmış olduğumuz Ramazan çadırlarımızda soframızda bulunmaya davet ediyoruz. Sefer taslarımız hazır soframıza gelemeyen yaşlı, hasta vb. İnsanlarımızın evlerine 3 çeşit yemeği biz götürüyoruz. Bir ay boyunca günlük 500 kişilik yemeğimize katkıda bulunmak isteyenlerden desteklerini bekliyoruz, Allah razı olsun, Allah kabul etsin.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü

İlçemizin en büyük sorunu çözüldü Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.