Sulakyurt'ta 19 Mayıs Bayramı coşkusu

Tarih 19 Mayıs 2019, 13:04 Editör

Sulakyurt ilçesinde 19 Mayıs Bayramı coşkusu

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşu ev İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda, gününün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı.

Programda öğrenciler tarafından, step gösterileri, yöresel oyunlar ve diğer etkinlikler düzenlendi.

İlçe genelinde çeşitli spor etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarının verilmesinin ardından düzenlenen program son buldu.

Programa, Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, İlçe Emniyet Amiri Samet Alçıkaya, kurum yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.