İlçemizde yaralar sarılıyor

Tarih 30 Haziran 2019, 13:15 Editör

İlçemizde yaralar sarılıyor

İlçemizde meydana gelen sel nedeniyle her geçen gün yaralar sarılıyor. Belediye personelimiz, gece gündüz demeden hafta sonu, hafta içi demeden çalışmalarını hızla sürdürüyor. Selde zarar gören alt yapı ve üst yapıdaki onarımlar sürdürülüyor.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "İlçemizde aşırı yağmurlar nedeniyle sel oluştu ve bu oluşan seller çeşitli zararlar meydan getirdi. Tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için zaman gözetmeksizin gece gündüz çalışıyor. Her geçen gün yaralar daha hızla sarılıyor. Elimizde olmayan bu afet nedeniyle vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Her zaman onların yanındayız ve bir telefon kadar onlara yakınız." dedi.