İlçemizin en büyük sorunu çözüldü

Tarih 21 Ağustos 2019, 06:21 Editör

Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik Sulakyurt adına çok önemli bir gelişme sağlandığını söyledi.

Bildik yaptığı açıklamada, “Bu gün İlçemiz için tarihi bir gün, kanalizasyon arıtma ihalesini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Genel Başkanım Türkmen Beyi Devlet BAHÇELİ ve Yiğit Milletvekilim Halil ÖZTÜRK’ ü ziyaret ederek Bizlere her türlü desteği verdiklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimizi ileterek, Genel Başkanımızın elini öperek hayır duasını aldık. Sizleri Allah başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun. Kanalizasyon Arıtmanın ne denli önemli olduğunu İlçemiz halkı çok iyi biliyor. 60 yıllık İlçemizin ciddi sorunlarını bir bir çözüyoruz. Bizler kuru gürültüyle makyajı değil gerçekleri konuşuyoruz, Dün ve bu gün yaptıklarımız yarına planlayıp yapacaklarımızın teminatı. Allah’ıma şükürler olsun memleketimize bu tür hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip etti.

Sıradaki hizmetler için çok çalışmamız lazım çok. Saygıdeğer hemşehrilerim yeter ki bize inanmaya ve güvenmeye devam edin.” İfadelerini kullandı.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...

Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

Kınalı Keklikler Doğaya Salındı Kınalı Keklikler Doğaya Salındı