Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Tarih 28 Eylül 2019, 09:26 Editör

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Sulakyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sezer’i Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı İsmail ve beraberindeki heyet karşıladı.

Sezer, Kaymakam Dolaş ile Belediye Başkanı Bildik’den ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Sezer ve beraberinde Vali Yardımcısı Özel idare Genel Sekreteri Osman Akbaş ve beraberindeki heyet, Ağaylı-Sarıkızlı-Sofularçiftliği köyleri arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ayrıca Sezer, Ağaylı-Sarıkızlı ve Sofularçiftliği köylerinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı

Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı