Her geçen gün ilçemizin çehresi değişiyor

Tarih 23 Ekim 2019, 13:25 Editör

Her geçen gün ilçemizin çehresi değişiyor

Kırıkkale´nin küçük ilçelerinden olan Sulakyurt´ta Belediye Başkanı İsmail Bildik imkansızlıklardan imkan oluşturarak ilçe halkına pek çok hizmet sunuyor.  Dar bütçeli bir belediye olmalarına rağmen göreve gelmeden önce ilçe halkına verdiği sözleri tutma konusunda başarı gösteren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, görevde bulunduğu 5 senede Sulakyurt´un çehresini değiştirdi.

120 BİR METRE KARE YOL YAPILDI

Unutulan ve eskimeye yüz tutmuş parklar ve çeşmeler tekrar canlanırken, 120 bin metre kare yol yapıldı. Tüm bunların arkasında ise üstün bir çaba ile çalışan belediye personeli ve başkan bulunuyor. Hedeflerinin Sulakyurt´u İç Anadolu´nun cenneti yapmak olduğunun altını çizen Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarına yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da devam ettiklerini söyledi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK

Her fırsatta kamunun parasını kamu yararına kullandıklarının altını çizen Başkan Bildik, "Sulakyurtlu hemşerilerim her şeyin en güzeline layık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden, bana oy verdi vermedi demeden herkese ve her bölgeye eşit hizmet götürdük. Bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Son olarak Bildik, yeni garaj amirliği, orman işletme şefliği yolu, belediyeye geçen eski PTT binasında taziye ve aş evi kazandırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İlçemize TOKİ konutları geliyor

İlçemize TOKİ konutları geliyor İlçemize TOKİ konutları geliyor