İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Tarih 10 Kasım 2019, 14:05 Editör

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Sulakyurt Çarşı Meydanı'nda düzenlenen törene, Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı İsmail Bildik, Cumhuriyet Savcısı Fırat Ölmez, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Gökhan Dolaş ve Belediye Başkanı İsmail Bildik’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.

Program daha sonra Halk Eğitim Merkezi’nin Konferans Salonu’nda devam etti.

Buradaki programda ise, Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından şiirler okundu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatıyla ilgili video gösterileri yer aldı.

Öğrenciler tarafından sunulan diğer etkinliklerin ardından anma programı sona erdi.

24 Kasım Öğretmen Günü

24 Kasım Öğretmen Günü 24 Kasım Öğretmen Günü

Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak

Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak