ANASAYFA HABER ARA FOTO GALER? V?DEOLAR ANKETLER S?TENE EKLE ?LET???M

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Tarih 10 Kas�m 2019, 14:05 Edit?r

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Sulakyurt Çarşı Meydanı'nda düzenlenen törene, Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı İsmail Bildik, Cumhuriyet Savcısı Fırat Ölmez, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Gökhan Dolaş ve Belediye Başkanı İsmail Bildik’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.

Program daha sonra Halk Eğitim Merkezi’nin Konferans Salonu’nda devam etti.

Buradaki programda ise, Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından şiirler okundu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatıyla ilgili video gösterileri yer aldı.

Öğrenciler tarafından sunulan diğer etkinliklerin ardından anma programı sona erdi.

Bu haber 484 defa okunmu?tur.

Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması

Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması

İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

GALER�

Detayl? bilgi i?in resmin ?zerine t?klay?n.

Geli�mi� Arama

Y?netici Giri?i