İlçemizde 3 bin fidan toprakla buluştu

Tarih 11 Kasım 2019, 19:44 Editör

İlçemizde 3 bin fidan toprakla buluştu

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Sulakyurt ilçesinde 3 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşların yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla Sulakyurt ilçesinde de fidan dikimi gerçekleştirildi.

Sulakyurt ilçesinin Vericiler Tepesi, Mezarlık Bölgesi ve Jandarma Ormanı bölgesi olmak üzere 3 ayrı noktada gerçekleştirilen fidan dikimi törenine, Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanımız İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Eş zamanlı olarak gerçekleştiren ve tüm Türkiye’de gerçekleştirilen fidan dikimi, yeşilin her tonuyla toprağa hayat, canlılara nefes olacak bu anlamlı etkinlik için Sulakyurt halkı adeta seferber oldu.

Fidan diken gönüllüler, dikim sonrası fidanlara can sularını da verdi.

24 Kasım Öğretmen Günü

24 Kasım Öğretmen Günü 24 Kasım Öğretmen Günü

Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak

Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak Halkımız hak ettiği hizmete kavuşacak