İlçemiz daha da güzelleşecek

Tarih 18 Aralık 2019, 20:52 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçede yapılan yatırımların kış şartlarına rağmen aksatılmadan devam ettiğini söyledi.

İlçenin her geçen ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Başkanımız Bildik, “İmkanlarımız dahilinde ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Çalışmak bizden, nasip Allah'tan. Durmak yok çalışmaya devam. Yeni öz Mahallesinde Cumhuriyet Orta Okulu yolunda kapalı kanalda meydana gelen çöküntünün yapımı Belediye ekiplerimiz tarafından devam ediyor. Ayrıca, seçim vadinde kanalizasyon arıtma sözü verdi. Hani nerede diyenler işte buyurun... Geçtiğimiz günlerde İhalesi yapılan kanalizasyon ve atık su arıtma tesisinin yer teslimini İller Bankası Mühendislerine kontrollerine ve İhaleyi alan Leda Mühendislik yetkililerine teslim edildi. 450 günlük teslim süresi bu gün başladı. Sulakyurt Belediyesi çalışıyor Sulakyurt kazanıyor.” diye konuştu.

Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı

Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı Yüksel Yurt Göğsümüzü Kabarttı