10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Tarih 09 Ocak 2020, 22:15 Editör

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenledi

Kırıkkal’deki bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Bildik, gazetecilik mesleğinin özveri ile yapılan mesleklerden biri olduğunu söyledi.

Gazetecilik mesleğinde mesai kavramı olmadan kamuoyunu bilgilendirmek için gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini aktaran Bildik, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü en içten dileklerimle kutlarım. Hepimiz bir aileyiz ve gazeteci arkadaşlarımızla zaman zaman bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yıl da gelenek bozulmadı. Sulakyurt Belediyesi olarak 5’incisini düzenlediğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın çalışanlarıyla bir araya geldik. Davetimize icap eden, gelmek isteyip de gelemeyen tüm basın camiasına teşekkür ederim. Emekçi, cefakar kardeşlerim sizleri seviyoruz. Sıhhatli huzurlu ve mutlu nice gazeteciler gününde buluşmak dileğiyle, Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Gazeteciler adına konuşan Habilhan Pehlivanlı ise kamuoyunun bilgilendirilmesi adına her türlü fedakarlığı yaparak gazetecilik görevlerini yerine getireceklerini belirterek gazeteciler adına Belediye Başkanı İsmail Bildik’e teşekkür etti.

Programa, yerel ve ulusal basın mensupları ile internet haber sitelerinin çalışanları ve sahipleri ve aileleri katıldı.