Milletvekili Öztürk'ten belediyemize araç desteği

Tarih 19 Ekim 2020, 23:07 Editör

Milletvekili Öztürk'ten belediyemize araç desteği

MHP Kırıkkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün girişimleri ile Sulakyurt Belediyesine arasöz temin edildi.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "İçemize bir kazanımımız daha. Arazöz ihtiyacımızı Milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK'e iletmiştik. Vekilimizin girişimleri neticesinde yaklaşık değeri 1 bir milyon Türk Lirası olan aracımız memleketimin yiğit evladı gururumuz Milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK reisimiz sayesinde İlçemiz Belediyesine teslim edilmiştir. Bu aracımızla beraber 4 Milyon TL'lik araç filomuz oldu. Biz çalışıyoruz ilçemiz kazanıyor ve güzelleşiyor. Bizlere inanmaya ve güvenmeye devam edin, Hizmetlerimiz devam ediyor ve edecektir." dedi.

Belediye Başkanımız kan bağışında bulundu

Belediye Başkanımız kan bağışında bulundu Belediye Başkanımız kan bağışında bulundu

Geçmiş olsun Bozkurt..!

Geçmiş olsun Bozkurt..! Geçmiş olsun Bozkurt..!