ANASAYFA HABER ARA FOTO GALER? V?DEOLAR ANKETLER S?TENE EKLE ?LET???M

Başkanımız personele yemek pişirdi

Tarih 27 Mart 2020, 00:09 Edit?r

Başkanımız personele yemek pişirdi

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan yaşlılar için yardım eden belediye personeline yemek yaptı. Market alışverişi yaptıktan sonra aşçı önlüğünü giyerek mutfağa giren Bildik, “Belediyemiz büro personelinin dışarıda işi yok. Öğle arası dışarıda bulunmamaları ve belediye hizmetlerinin kesintisiz verilmesi için ellerimle yaptığım ve kendi cebimden karşıladığım öğle yemeğini tüm personelimize ikram ettik.” ifadelerini kullandı.

Bu haber 260 defa okunmu?tur.

Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması

Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması

İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

GALER�

Detayl? bilgi i?in resmin ?zerine t?klay?n.

EN �OK OKUNANLAR

Geli�mi� Arama