İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

Tarih 19 Ekim 2020, 23:08 Editör

İlçemizde yatırımlar her geçen gün artıyor

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Belediye tarafından Kurban Bayramı öncesinde çevre düzenleme çalışmaları hızlandırıldı.

İlçe, yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile her geçen gün yeni bir görünüme kavuşuyor.
Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk'ün girişimleri ile ilçeye 3 bin metrekare çim alan ve bin 500 metre de yürüyüş yolu yapıldı.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu tüm konularda çalışmaların söz verildiği sürede fazlasıyla yerine getirildiğini söyledi.

Havaların ısınmaya başladığı ilkbahar aylarının başlamasıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını belirten Bildik, "İlçemizde bulunan parkların, mezarlıkların ve kaldırımların bakım çalışmalarını önemli ölçüde tamamladık. İlçede genel bir temizlik çalışması yaptık. Parklarımız, bahçelerimiz, sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Kış aylarında bozulan kaldırımlar ve yollarla ilgili çalışmalarımız, kilit parke çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımız geçen yıl tamamlanmıştı. Onların üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. İlçenin genel görünümüne katkı sağlayacak ağaçlandırma, çiçeklendirme ve parke döşeme çalışmaları bitme aşamasında." dedi.

Kurban Bayramı öncesinde yapılan çevre düzenlemelerinin ilçeyi yepyeni bir görünüme kavuşturduğunu aktaran Başkan Bildik, şunları kaydetti:

"Belediye olarak Cumhuriyet Parkı'nın Millet Bahçesi gibi görünümünün güzelleşmesi için çalışma yapmak istedik. Belediyemizin maddi imkansızlıklarından dolayı çok zamandır yapamıyorduk. Sağ olsun Milletvekilimiz Halil Öztürk belediyemize 3 bin metrekare rulo hazır çim ve bin 500 metre de yürüyüş yolu malzemesi gönderdi. Biz de bunu hemen döşemeye başladık. Bu konuda tüm Sulakyurt halkı el ele vererek yanımızda oldu. Bizler belediye olarak gece gündüz vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bu mekanı başka il ve ilçelerde oluşturulan Millet Bahçeleri gibi  Sulakyurt Parkı olarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız."

Bildik, ilçede sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların bireysel olarak acı ve mutlu günlerinde de her zaman yanlarında olduklarını sözlerine keldi.

Hizmetlerimiz

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde su hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir.