İlçemizde yeni hizmetler hizmette

Tarih 10 Aralık 2020, 23:38 Editör

İlçemizde yeni hizmetler hayata geçirildi

İlçemizde dere ıslak çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi.

Sulakyurt ilçemizde I. Etap dere ıslah çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanımız ıslah çalışmaları yapılan alanda incelemelerde bulunarak buradaki görevlilerden bilgi aldı.

İlçenin her geçen gün daha da güzelleştirildiğini belirten Belediye Başkanımız İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "Halkımızın hak ettiği hizmetler bir bir yerine getiriliyor. Hava şartları soğuk olmasına rağmen bizim hizmetlerimiz devam ediyor. Büyük özveri ile çalışan görevlilerime çok ama çok teşekkür ediyorum. Dere ıslah çalışmalarımızın ardından dere üzerinde kurulan köprü de tamamlanarak hizmete girdi. Şimdi etrafından tel örgü ve diğer peyzaj çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında dere boyunca doğa ile iç içe bisiklet yolu, yürüyüş yolları, barbeküler, kamelyalar, çocuk oyun park ve alanları  ile diğer çalışmalar da tamamlanacaktır." dedi.

Yaban hayvanları unutulmadı

Yaban hayvanları unutulmadı Yaban hayvanları unutulmadı

İlçemiz arıtma tesisine kavuşuyor

İlçemiz arıtma tesisine kavuşuyor İlçemiz arıtma tesisine kavuşuyor