Belediyemize araç desteği

Tarih 13 Şubat 2015, 10:18 Editör

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirele teşekkürlerini iletti.

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk’e ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirel’e teşekkürlerini iletti.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.