Belediyemize araç desteği

Tarih 13 Şubat 2015, 10:18 Editör

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirele teşekkürlerini iletti.

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk’e ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirel’e teşekkürlerini iletti.

Bu haber 2097 defa okunmuştur.

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sayın Valimizin ilçemize ziyareti Sayın Valimizin ilçemize ziyareti

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı

Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı Sulakyurt’ta yaban hayvanları unutulmadı