Bizim de güzel parklarımız var

Tarih 07 Mayıs 2021, 12:22 Editör

Bizim de güzel parklarımız var

Sulakyurt ilçemizde belediyemiz tarafından oluşturulan parklar ilçemizin çehresini değiştirdi.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik, hizmetlerine 7/24 devam ettiklerini belirterek, "Her şey hayal etmekle başladı. Başka memleketlerin ne güzel parkları, bakımlı caddeleri vardı ve bizimde olmalıydı. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Doğduğumuz büyüdüğümüz ilçemize sözümüz var. Biz çalışacağız Sulakyurt kazanacak. Bize inanan güvenen insanları çok şükür mahçup etmedik inşallahta etmeyeceğiz. Çalışmaya devam." açıklamasında bulundu.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.