Parklarımız ilçemize güzellik kattı

Tarih 08 Temmuz 2021, 00:40 Editör

Parklarımız ilçemize güzellik kattı

İlçemizde altyapı çalışmalarının ardından park bahçe ve kaldırım çalışmaları sonucunda güzel bir görünüme kavuştu. Halkımızın birçoğu günün stres ve yoğunluğunu oluşturduğumuz parklarımızda yeşil alanda vaktini geçiriyor.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "Sulakyurt’un nefes aldığı güzel bir parkı var. Milletvekili Halil Öztürk parkı halı sahası, çocuk oyun parkı, mesire alanı barbeküleri kamelyaları, açık hava kır düğün salonu, misafir konağı, aşevi ve tören alanı olarak ufak tefek eksikliklerimizin olmasına rağmen çok güzel oldu. Yaşlısından gencine herkes burada. İlçemiz huzurlu güvenli sakin bir yer, tüm gönül dostlarımızı bekleriz." ifadelerini kullandı.

Hizmetlerimiz

İlçemize temiz suyu sağlıyoruz

İlçemize temiz suyu sağlıyoruz İlçemize temiz suyu sağlıyoruz

100 bin fidan toprakla buluştu