Hizmetlerimiz devam ediyor

Tarih 02 Ağustos 2021, 22:01 Editör

Hizmetlerimiz devam ediyor

Belediye Başkanımız İsmail Bildik belediye olarak çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz dedi.

İlçenin her geçen daha da güzelleştiğini belirten Başkanımız yaptıı açıklamada, "Biz boş konuşmayız yaptıklarımız ve yapacaklarımızla konuşuruz. Belediye ne yapıyor??

1- Zorlu pandemi sürecinde iş yeri kapanan, iş bulmakta güçlük çeken hemşehrilerimizi belediye bünyesinde 6 aylık sürelerle istihdam ederek evlerine ekmek götürmelerini sağladık, personel giderleri yüksek olunca ve pandemi hafifleyip iş sahaları açılınca devam etmedik. İşe alıp çalışırken iyi, çıkış verince kötü oluyoruz. İmkanlarımız el verdiği takdirde hemşehrilerimizin yanında olacağız.

2- HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR….

Sulakyurt Belediyesi çalışıyor ilçemiz güzelleşiyor. Çarşı merkezi kaldırım yapım çalışmaları devam etmektedir. Mezarlık istinat duvarları bitmek üzere, yayla mahallesi dere ıslahı ve dere geçiş köprüsü bitmek üzere, Cumhuriyiyet İlköğretim okulu altı Emniyet Müdürlüğü bağlantı köprüsü çökmüştü yapımına başlandı.

3- Kanalizasyon arıtma geçici kabulü yapıldı

4- Sulakyurt Çayı ıslahı

5- Sulakyurt Balışeyh arası yol yapımı devam ediyor.

Bunları göz görmüyorsa dil söylemiyorsa ve yalan yanlış ortalıkta laf varsa ben ne yapayım, Allah’a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Hizmetlerimiz

İlçemize yatırımlar devam ediyor

İlçemize yatırımlar devam ediyor İlçemize yatırımlar devam ediyor

Belediyemize araç desteği..!