Geçmiş olsun Bozkurt..!

Tarih 12 Ağustos 2021, 08:41 Editör

Geçmiş olsun Bozkurt..!

Sulakyurt ilçesinden sel bölgesine destek

Ülkenin birçok noktasında çıkan yangınlarla mücadele edilirken yaşanan sel felaketi ise hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediyesi tarafından sel felaketinin yaşandığı noktalardan biri olan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine ekipman ve personel desteğinde bulunuldu.

Ekipler, sel felaketinin yaşandığı bölgeye ulaşmak için gece saatlerinde yola çıktı.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Kastamonu Bozkurt İlçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Valimiz Sayın Yunus Sezer beyin talimatı ile İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yasin Erkan ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Bildik’in koordinesinde Sulakyurt Belediyemize ait 1 itfaiye ve 3 personelimiz saat 01.00 itibari ile yardım amaçlı yola çıkmıştır. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerine yer verildi.

Başkanımız Bildik, Soylu ile buluştu

Başkanımız Bildik, Soylu ile buluştu Başkanımız Bildik, Soylu ile buluştu